Τα Top 10 Games του 2011

 

Το 2011 ήταν αδιαμφισβήτητα μία πολύ δυνατή χρονιά, προσφέροντας αρκετούς ΑΑΑ τίτλους κατά τη διάρκειά της. Η συντακτική ομάδα του MyXbox.gr διάλεξε τους 10 καλύτερους τίτλους του έτους που πέρασε, και σας τους παρουσιάζει σε μια μίνι ανασκόπηση.

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό άρθρο για τα Top 10 Games του 2011, σε συνεργασία με το MyXbox.gr

Halo: CE Anniversary Review

 

Η Microsoft, για να γιορτάσει την επέτειο των 10 χρόνων από τον πρώτο τίτλο της σειράς Halo, κυκλοφόρησε το Halo: CE Anniversary, το remake του Halo: Combat Evolved.

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό Review του παιχνιδιού, σε συνεργασία με το MyXbox.gr

Το Dead Rising 3 πάει Καλιφόρνια

 

Μέσω έγκυρης πηγής της ιστοσελίδας Siliconera, οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το πιθανολογούμενο Dead Rising 3 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις παραπάνω φήμες, το επόμενο παιχνίδι του franchise θα λαμβάνει χώρα στην περιοχή Los Perdidos της California όπου και θα αναλάβουμε το ρόλο του μηχανικού αυτοκινήτων Rick.

Περισσότερα...

Απολαύστε δωρεάν το Xbox LIVE αυτό το Σαββατοκύριακο!

( 1 Vote ) 

Μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο 9-11 Δεκεμβρίου 2011, μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες της συνδρομής Gold στο Xbox LIVE εντελώς δωρεάν και να ανακαλύψετε νέα, υπέροχη ψυχαγωγία στο Xbox 360 σας.

Περισσότερα...

Το "Χbox 720" έρχεται σε δύο εκδόσεις (?)

 

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν το νέο Xbox να έρχεται σύντομα.

Η νέα φήμη που ήρθε στην δημοσιότητα, από την Digital Foundry, αναφέρει πως το επόμενο Xbox θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με αρκετές διαφορές μεταξύ αυτών, τόσο στα προσφερόμενα, όσο και στην τιμή.

Περισσότερα...