Ανατρεπτική διαφήμιση για σουτιέν!

 

Τι χρειάζεται για να διαφημιστεί ένα σουτιέν; Απλά πράγματα, ένα όμορφο μοντέλο με καμπύλες κι ένα αισθαντικό τραγούδι να παίζει... Αλλά μερικές φορές μία έκπληξη σίγουρα βοηθά!

Περισσότερα...

Δημοσιογράφος τα έκανε πάνω της!

 

Μια δημοσιογράφος ενώ παίρνει μια κλασική συνέντευξη από έναν άνδρα, ξαφνικά αρχίζει να δυσφορεί... Τελικά γίνεται μπροστά στην κάμερα κάτι εντελώς απρόοπτο!

Περισσότερα...

Το κόκκινο κουμπί που προκαλεί.. δράματα!

 

Μια φορά κι έναν καιρό, στο κέντρο μιας ήσυχης μικρής πόλης του Βελγίου βρισκόταν ένα μεγάλο κόκκινο κουμπί. Η πόλη ήταν γαλήνια και τίποτα ιδιαίτερο δεν συνέβαινε, μέχρι που κάποιος πάτησε το κουμπί. Και τότε έγινε χαμός…

Περισσότερα...

Μια διαφήμιση με νόημα...

 

Αυτή η διαφήμιση που θα απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο, σίγουρα πρόκειται να σας αγγίξει! Άλλωστε δείχνει την αληθινή πλευρά των ανθρώπων και των ζώων, στη συγκεκριμένη περίπτωση ενός σκύλου! Γιατί ο άνθρωπος, δυστυχώς, μπορεί να αντικαταστήσει το αγαπημένο του κατοικίδιο, παίρνοντας ένα άλλο, όμως τα ζώα μένουν πιστά σε εμάς και θα κάνουν τα πάντα για να γυρίσουν να μας βρουν!

Περισσότερα...

Pepsi VS Coke: Η διαφήμιση που εξόργισε την Coca Cola!

( 1 Vote ) 

Δείτε την έξυπνη διαφήμιση της Pepsi, η οποία ενώ αρχικά μοιάζει να διαφημίζει την Coca Cola, στη συνέχεια ανατρέπει τα δεδομένα. Φυσικό επακόλουθο ήταν να προκαλέσει την οργή της Coca Cola. Η διαφήμιση τελικά απαγορεύτηκε, αλλά ο σάλος που προκλήθηκε μάλλον ήταν η καλύτερη διαφήμιση για την Pepsi!

Περισσότερα...

AXE: Ολική καταστροφή!

 

Τι μπορεί να προκαλέσει το γνωστό αποσμητικό AXE? Πολλά έχουν ειπωθεί για το αντίκτυπο που έχει στις γυναίκες... όμως αυτή τη φορά φέρνει την ολική καταστροφή! Παρακολουθήστε τη νέα "καταστροφική" διαφήμιση του AXE!

Περισσότερα...

Οι πρωταγωνιστές του Carrusel σήμερα!

 

Εικόνα

Μια ανάμνηση από τα παιδικά χρόνια, για όλους όσους ήταν παιδιά στις αρχές της δεκαετίας του '90, αποτελεί το Carrusel! Το Carrusel πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση το 1991, μέσα από την συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα της ΕΤ1. Ήταν μια μεξικανική σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1989.

Περισσότερα...

Μια συγκινητική διαφήμιση

 

Καμιά φορά δεν χρειάζεται να πεις με λέξεις πως αγαπάς κάποιον...

Πάνω από 1.000.000 χρήστες του διαδικτύου είδαν το βίντεο, που δημιουργήθηκε για μία ασφαλιστική εταιρεία, την Thai Insurance. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί εάν κανείς το θυμάται για τη διαφήμιση αυτή καθεαυτή κι όχι για τη συγκινητική ιστορία που διαδραματίζεται ανάμεσα σε έναν πατέρα και την κόρη του.