Που καταλήγουν οι φωτογραφίες που αναρτούμε στο facebook;

 

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο οργανισμός Internet Watch Foundation, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο Λονδίνο, το 88% των φωτογραφιών με γυμνούς εφήβους καταλήγουν και χρησιμοποιούνται σε πορνογραφικά sites!

Περισσότερα...

Ληστείες με τη βοήθεια του Facebook!

 

Τα τελευταία χρόνια έχουμε αλλάξει δραματικά τη συμπεριφορά μας στο διαδίκτυο και κοντεύουμε να καταργήσουμε το πλεονέκτημα της ανωνυμίας και ψευδωνυμίας για χάρη της ματαιοδοξίας μας.

Περισσότερα...

Facebook: Αλλαγές στις διευθύνσεις των προφίλ

 

Αλλαγές στις διευθύνσεις και τα URL των προφίλ, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το Facebook.

Σε μια προσπάθεια συγχώνευσης των πληροφοριών κάθε ατόμου, οι διευθύνσεις email που έχουν δηλώσει οι χρήστες στο Facebook, θα αποτελέσουν και τα URL για να τους βρίσκουν πιο εύκολα.

Περισσότερα...

Η πρώτη ζώνη που ποστάρει στο Facebook!

 

Μετά την κουρτίνα του facebook, ήρθε και η ζώνη του facebook: LikeBelt! Η LikeBelt, αναλαμβάνει να ποστάρει σχεδόν αυτομάτως στο αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο! Το μόνο που χρειάζεστε, εκτός από τη ζώνη, είναι ένα συμβατό με την NFC τεχνολογία Android smartphone. Για να κάνετε Like ή Check-In όμως, θα πρέπει να βρείτε κάποια Facebook tags, τα οποία θα πρέπει να πλησιάσετε τόσο πολύ, που μπορεί να σας παρεξηγήσουν... Δείτε παρακάτω τη λειτουργία της εν λόγω ζώνης!

Περισσότερα...

10 ψέματα που λένε άντρες και γυναίκες στο chat!

( 1 Vote ) 

lies2-300x165

Οι γνωριμίες μέσω Internet και οι ατελείωτες διαδικτυακές συζητήσεις αποτελούν στις μέρες μας τον Νο1 τρόπο για έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά, αλλά και για να βρουν -ίσως- το ιδανικό τους ταίρι… Τα «chat rooms» παίρνουν φωτιά από άντρες και γυναίκες που επιθυμούν να γνωριστούν μεταξύ τους, έχοντας μόνο έναν σκοπό: Ό,τι ήθελε προκύψει…

Περισσότερα...

Facebook και στο μπάνιο σας!

( 1 Vote ) 

Social Shower Curtain

Όταν είστε στο μπάνιο, είναι η μόνη ώρα που βρίσκεστε μακριά από το facebook? Τώρα χάρη στη νέα κουρτίνα μπάνιου, Social Shower Curtain, μπορείτε να έχετε μαζί το προφίλ σας ακόμα και όταν λούζεστε!

Περισσότερα...

"Σκουλήκι" έκλεψε κωδικούς στο Facebook και εξαπλώνει ιό!

 

«Σκουλήκι» έκλεψε 45.000 κωδικούς στο Facebook και εξαπλώνει ιό

Ένας νέος μπελάς προστέθηκε στους υπεύθυνους του Facebook και ψάχνουν από πού τρύπωσε το «σκουλήκι» και εξαπλώνει ένα ιό.

Πρόκειται για ένα ιό που τον χαρακτηρίζουν τύπο «σκουληκιού» και χτύπησε κυρίως τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία χωρίς να είναι όμως σίγουρο ότι θα σταματήσει εκεί. Οι ερευνητές λένε ότι πρόκειται για το κακόβουλο λογισμικό Ramnit το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του και τον Απρίλιο του 2010 «επιτιθέμενο» σε τράπεζες. Μέχρι στιγμής οι χάκερς έχουν καταφέρει να κλέψουν 45.000 κωδικούς και να εξαπλώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ιό.

Περισσότερα...

Facebook Timeline: Ρυθμίσεις απορρήτου

( 2 Votes ) 

Οι νέες ρυθμίσεις προσωπικού απορρήτου του Facebook έχουν μπερδέψει τους χρήστες, η λογική έχει αλλάξει και τις πιο πολλές θα τις βρείτε πλέον στο μέρος όπου κάνετε edit αυτές τις πληροφορίες, δηλαδή στο μέρος του προφίλ σας που εμφανίζονται και όχι σε κάποια ξεχωριστή σελίδα, και αρκετές ρυθμίσεις απλά εξαφανίσθηκαν.

Κάθε χρήστης πρέπει να γνωρίζει καλά πως λειτουργούν οι δημοσιεύσεις στο Facebook και να κατανοεί τι είναι δημόσιο και τι ιδιωτικό στην εφαρμογή. Για το τελευταίο δεν εξαρτάται από εμάς, αν ένας φίλος μας έχει επιλέξει να δημοσιεύει δημόσια τότε τα σχόλιά μας στις αναρτήσεις του είναι δημόσια και εμφανίζονται στις αναζητήσεις στην π.χ. Google, το ίδιο συμβαίνει για όλες τις σελίδες και τις περισσότερες ομάδες. Το μόνο που ελέγχουμε απόλυτα είναι τα πράγματα που εμείς επιλέγουμε να δημοσιεύσουμε.

Περισσότερα...

Ζωντανό Chat!

( 2 Votes ) 

Ένα βιντεάκι που διακωμωδεί το πως έχουν γίνει οι διαπροσωπικές σχέσεις στις μέρες μας, με τη χρήση των διάφορων κοινωνικών δικτύων (όπως το facebook) και chat. Μπορεί να σας φανεί αστείο... όμως δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Γι' αυτό πρέπει όλοι να προσέξουμε.. μην καταλήξουμε κάπως έτσι!

Περισσότερα...

You need to get off facebook!

 

Διαφημίσεις και στο News Feed του Facebook!

 

Κάποια στιγμή θα έπεφτε και αυτό το "κάστρο". Το News Feed που βλέπουν οι χρήστες του Facebook θα αποκτήσει σε λίγο καιρό διαφημίσεις. Φυσικά, η διοίκηση της υπηρεσίας δε χρησιμοποιεί τον όρο "διαφημίσεις", αλλά τον πιο ήπιο χαρακτηρισμό "sponsored stories".

Περισσότερα...

Έτοιμο το Timeline, ή αλλιώς Χρονολόγιο, του Facebook!

 

Σήμερα το Facebook ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου προφίλ, γνωστό ως Timeline, σε όλους! Στη διεύθυνση facebook.com/about/timeline, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πως θα είναι το νέο στυλ της σελίδας του προφίλ σας. Στην ίδια διεύθυνση, μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν θέλετε να το ενεργοποιήσετε άμεσα. Στο blog του Facebook μπορείτε να δείτε και κάποιες από τις βασικές ρυθμίσεις, που μπορούν να γίνουν στο νέο προφίλ. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα δείτε τις νέες λειτουργίες που επιφέρει η νέα δομή του Facebook.

Περισσότερα...

Google+ Review

( 1 Vote ) 

Ένα πολύ καλό Review για το νέο κοινωνικό δίκτυο της Google, από το GreekNight.gr!

Ο νέος μεγάλος αντίπαλος του Facebook στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης, έρχεται από την Google, με το Google+ (Google plus)! Το Google+ θα μπορούσε να πει κανείς, ότι συνδυάζει τις δυνατότητες του Facebook και του Twitter μαζί, σε ένα λιτό αλλά συγχρόνως όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον.

Περισσότερα...

Το Facebook ξέρει τα πάντα για εσάς!

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Facebook κρατά αρχείο με τη δραστηριότητα των χρηστών του, λίγοι όμως δείχνουν να ενοχλούνται. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι μια προσεκτική ματιά στα δεδομένα που καταγράφει το Facebook θα θορυβήσει αρκετούς.

Περισσότερα...

Το Twitter αλλάζει

 

Οι σχεδιαστές του Twitter ολοκλήρωσαν το πρώτο στάδιο αλλαγών στο design της διάσημης υπηρεσίας micro-blogging. Οι αλλαγές έχουν ήδη αρχίσει να ενσωματώνονται στη mobile έκδοση της σελίδας, καθώς και στις εφαρμογές για smartphones και tablets.

Περισσότερα...