Έριξαν μπογιά στο αστέρι της Βεργίνας!

 

Την πολυκατοικία στη γωνία Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, απέναντι από τη ΔΕΘ και το Πανεπιστήμιο, στο Σιντριβάνι, την ξέρετε όλοι. Όλοι έχετε δεί, το αστέρι της Βεργίνας και την επιγραφή "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ". Σηκώστε το κεφάλι και δείτε πώς έγινε τις τελευταίες μέρες.

Στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Εθνικής Αμύνης εδώ και κάποια χρόνια μετά απο πρωτοβουλία ενός ιδιώτη, δεσπόζει στην πρόσοψη του συγκεκριμένου κτηρίου το άστρο της Βεργίνας με τη φράση ''Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ''.

Το κεντρικότατο αυτό σημείο είναι απο τα τελευταία της Θεσσαλονίκης τα οποία δίνουν μια ελπίδα στο μέσο Θεσσαλονικιό ότι το θέμα της Μακεδονίας μας δεν ξεχάστηκε και ταυτόχρονα είναι μια τονωτική ψυχολογική ένεση για την χαμένη περηφάνιά μας.

Πριν λίγες μέρες όμως άγνωστοι ανέβηκαν στην ταράτσα του κτηρίου και έριξαν μπογιά, με αποτέλεσμα να ...''βεβηλωθεί'' το μήνυμα που αντιπροσωπεύει όλους τους Μακεδόνες Έλληνες.

Δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει το κτήριο και ποιος πήρε την ευγενική πρωτοβουλία να ανεγερθεί η συγκεκριμένη επιγραφή.

Ευχόμαστε όμως να καθαριστεί και πάλι το συντομότερο δυνατό και να συνεχίσει να  δίνει μια μικρή ανάταση του ηθικού για όλους όσους περνούν καθημερινά απο το συγκεκριμένο σημείο.

Πηγή: makpress.blogspot.com