Η Microsoft καταργεί το Messenger!

( 2 Votes ) 

skype messenger

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα την κατάργηση του δημοφιλούς Live Messenger και την ενσωμάτωση του στο Skype, αρκεί οι χρήστες να αναβαθμίσουν την υπηρεσία στην τελευταία έκδοση και να κάνουν login με το λογαριασμό που χρησιμοποιούσαν για το Messenger, ώστε να δουν όλες τις επαφές τους!

Περισσότερα...

Στο επίκεντρο οι ελληνικές εκλογές!

 

Στο επίκεντρο της Google σήμερα, οι εκλογές στην Ελλάδα! Όπως φαίνεται και στην εικόνα, η μηχανή αναζήτησης της Google έχει θέμα τις ελληνικές εκλογές.

Έφτασε το Google Drive

 

google-drive

Μετά από την έντονη φημολογία του τελευταίου διαστήματος ανακοινώθηκε κι επίσημα το Google Drive, το οποίο έρχεται να ανταγωνιστεί το Dropbox και το Skydrive.

Το Google Drive προσφέρει 5GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για βίντεο, φωτογραφίες, έγγραφα, αρχεία PDF, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν "drag and drop" τα αρχεία τους απευθείας από το PC ή Mac αντί να τα αποθηκεύουν στο δικό τους σκληρό δίσκο.

Περισσότερα...

Η ιστορία του Spam

( 1 Vote ) 

Η κονσέρβα που έδωσε το όνομά της στα ανεπιθύμητα ηλεκτρονικά μηνύματα

Ως Spam χαρακτηρίζονται να ανεπιθύμητα διαφημιστικά μηνύματα που αποστέλλονται μαζικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το πρώτο καταγεγραμμένο μήνυμα spam εστάλη στις 1 Μαΐου 1978 σε περίπου 400 παραλήπτες στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, εκ μέρους του κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών DEC, που πλέον έχει κλείσει.

Περισσότερα...

Τερματίζεται η λειτουργία του Megaupload! Οι Anonymous αντιδρούν!

 

To αναγκαστικό κλείσιμο του Megaupload και οι συνοδευτικές συλλήψεις ίσως να μην είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς οι Anonymous εξαπέλυσαν μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις της σε αντίποινα. Πολλαπλές ανακοινώσεις από την ομάδα των ακτιβιστών χάκερ επιβεβαίωσαν ότι ήταν υπεύθυνοι για τις επιτυχείς DDOS επιθέσεις κατά των ιστότοπων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, της ένωσης δισκογραφικών και κινηματογραφικών ταινιών της Αμερικής (RIAA,MPAA), όπως και πιθανόν υποκινητής για την Universal Music. Όλοι οι ιστότοποι ήταν πλήρως ή μερικώς εκτός λειτουργίας την Πέμπτη το απόγευμα.

Περισσότερα...

Google: Gravity

( 1 Vote ) 

Κάντε το Google ότι θέλετε! Πώς? Γράψτε στη μηχανή αναζήτησης τη φράση "google gravity" και πατήστε το 1ο link που θα βγει. Ή αν θέλετε πατήστε απευθείας εδώ: Google Gravity

Περισσότερα...

Η Fujitsu αναπτύσσει "καλοήθη" ιό!

 

Το ρεπορτάζ από τη μακρινή Ιαπωνία αναφέρει ότι η Fujitsu ολοκληρώνει αυτό τον καιρό την ανάπτυξη ενός malware, το οποίο όμως είναι κάθε άλλο παρά κακόβουλο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να επιτίθεται στους... επιτιθέμενους.

Περισσότερα...

Η καρδιά του Google!

 


Άλλο ένα μυστικό της αγαπημένης μας μηχανής αναζήτησης Google! Γράψτε τον παρακάτω μαθηματικό κώδικα, ή απλά επικολλήστε τον στο Google και δείτε τι θα συμβεί!

Περισσότερα...

Google: Do a barrel roll

 

Google

Άλλο ένα κολπάκι από τη μηχανή αναζήτησης της Google! Γράψτε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση "do a barrel roll" και θα έρθουν τα πάνω-κάτω! Μην τρομάξετε όμως με αυτό που θα γίνει, είναι απλά ένα από τα "Easter Eggs" της Google! Συγκεκριμένα, η σελίδα θα κάνει μια περιστροφή και στη συνέχεια θα επανέλθει στην κανονική της θέση.

Google: Let it snow!

 

Όπως συνηθίζει η Google να βρίσκεται στο πνεύμα των ημερών κάνοντας διάφορα κολπάκια, έτσι και τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Στο πεδίο αναζήτησης της Google, γράψτε τις λέξεις "Let it snow" και θα αρχίσει να χιονίζει, ενώ η σελίδα θα θαμπώνει σταδιακά, όπως ένα τζάμι!

Περισσότερα...

Νέα εμφάνιση στο Youtube!

 

Η διοίκηση του YouTube δε μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο η πρώτη ριζική μεταμόρφωση της σελίδας είναι γεγονός. Εδώ και λίγες ώρες, η κεντρική σελίδα του YouTube δε θυμίζει σε τίποτα την υπηρεσία που ξέραμε.

Περισσότερα...